O nama

Mi pružamo usluge izrade i montiranja plakara po meri i drugih pojedinačnih delova za opremanje stana ili poslovnog prostora.
Kod nas se mogu izraditi američki plakari, klizni plakari, ugradni ormari i garderoberi raznih dimenzija i dizajna. Našim mušterijama obezbeđujemo besplatno merenje, isporuku i montiranje plakara po meri i drugih delova. Izaberite plakare iz našeg kataloga i uverite se u kvalitet i dizajn naših proizvoda.
Američki plakari po meri su uvek bili popularni. Jednostavni su za ugradnju, obezbeđuju dovoljno prostora za svu Vašu garderobu a pritom su povoljni, izdržljivi i dugotrajni.
“Perfect plakari” izrađuje plakare po meri od pločastih materijala, stakla, ogledala, medijapana ili iverice tako da se idealno uklope u vaš enterijer. Sajt “Perfect plakari” vam nudi ideje za američki plakar i unutrašnji raspored. Svim našim klijentima izlazimo u susret sa dizajnom i rasporedom.

Naša osnovna delatnost je: projektovanje, izrada i montaža kliznih (američkih) plakara i tuš kabina po meri.
Naš glavni kvalitet su zaposleni koji će Vas, svojim stručnim, profesionalnim, poštenim i korektnim odnosom prema poslu, ma koliki on bio, uveriti da ste doneli pravu odluku što sarađujete sa nama.

Mi vam nudimo visok kvalitet i izuzetno izdržljive okove i klizna vrata od najkvalitenijih svetskih renomiranih proizvođača, tako da sve više i više kupaca može da uživa u kvalitetu i pouzdanosti naših kliznih sistema za američke plakare i klizna vrata.

klizni plakar o nama