Tuš kabine

“Perfect tuš kabine” jesu kvalitetno, moderno, vama prilagodjeno, rešenje za vaše kupatilo svih dimenzija. U potpunosti se prilagodjavamo kako prostoru tako i vašim željama i idejama koje sprovodimo u delo u saradnji sa našim dizajnerima i montažerima.

Naša firma “Perfect plakari” se bavi izradom Tuš Kabina po meri i od kaljenog stakla. Tuš kabine od kaljenog stakla predstavljaju idealno rešenje za svako kupatilo jer se izvode po meri i na taj način dolazi do maksimalno iskoriščenog prostora ali i do poboljšanog esteskog izgleda.
Staklene tuš kabine su modernog su dizajna, vrhunskog kvaliteta, lake za održavanje, trajne i bezbedne za koriščenje.
Funkcionalnost i atraktivan izgled doprineli su njihovoj upotrebi kako u ekskluzivnim apartmanima luksuznih hotela, tako i u kupatilskim prostorijama privatnih kuća i stanova. Širok raspon cena tuš kabina od kaljenog stakla čini ih veoma dostupnim svakome ko poželi praktično, savremeno i jedinstveno rešenje.
Termicki obrađeno „Kaljeno Staklo“ je staklo poboljšanjih mehaničkih osobina tako da je i do 8 puta jače i otpornije od običnog stakla.

Tuš kabine od kaljenog stakla mogu se ugrađivati u formi fiksnih, nepomerljivih staklenih panela, staklenih tuš vrata, kliznih vrata ili kao staklene tuš kabine.

Na vaš izbor i naš proizvod mi dajemo 2 godine grancije.
tus kabina